FRÅGOR & SVAR

 

TID & LEVERANS

Jag behöver era tjänster inom 24 timmar, är det möjligt?

Är du i behov av akut hjälp eller rådgivning så kan vi erbjuda dig hjälp med mindre projekt inom kort tid. För mer info kontakta oss enklast på telefon +46 70 27 00 146.

 

Jag behöver någon att bolla idéer med , är det något ni erbjuder?

Arkitekter fungerar ofta som bollplank i större och mindre projekt. För privatkunder, men även B2B.

Jag har redan en idé , hur ska jag gå vidare?

Det kan vara en bra utgångspunkt för ett projekt att du/ni har en idé eller har tänkt runt projektet. Det kan vara sådant som t.ex projektstorlek, budget eller tidsram.

 

Jag vill bygga en XX , vad kostar det?

För att ta fram en rättvisande kostnadsberäkning behövs en del information om projektet. Vi kan hjälpa er att ta fram kostnadsberäkning om du vill ha det. Eller behöver du kanske ett riktpris vad det kostar att bygga per m2? Vi kan även ta fram ett underlag och hjälpa er att få offerter från flera byggnadsfirmor, samt även hjälp med att välja bland dessa.

 

TJÄNSTER & PRISLISTA

Dessa priser utgår ifrån ett exempelprojekt och gäller en villa på ca 110m2. Du kan begära offert här. Om du vill boka rådgivning för enklare projekt kan du göra det här. Är det ett mer omfattande projekt så rekommenderar vi att starta med ett kostnadsfritt möte.

  • Arkitektskiss ligger mellan 10-30 tusen kronor beroende på komplexitet,storlek och kundönskemål

  • Bygglovsritningar, för ett vanligt enfamiljshus går bygglovet på mellan 40-80 tusen kronor under förutsättning att det föregåtts av ett skissprojekt/arkitektskiss. För exempel på bygglov se under våra tjänster här

  • Förfrågningsunderlag, för en vanlig villa på ca 110m2 ligger på mellan 30-65 tusen, i likhet med bygglovet så är påverkas priset av projektets komplexitet, omfattning samt kundens designambitioner. Kontakta oss för en detaljerad offert eller förutsättningslöst möte så kan vi berätta mer om hur vi jobbar. Mer information om förfrågningsunderlag finns här

  • Arbetshandling / Bygghandling, typisk bygghandling för enfamiljshus ligger på ca 35-75 tusen kronor. Precis som ovanstående så påverkas prisbilden av kundönskemål, projektkomplexitet och storlek.

  • Tomtutredningar, analyser & concept. Här behöver vi veta mer för att kunna ge ett rättvisande pris.